torsdag 23 maj 2013

Hej,
Nu är det inte många dagar av vårterminen. Det är mycket som händer under dessa dagar.
måndag 27/5, åker vi till Vallen. Klicka på länken för mer information om Vallen. Erik och Albin S tar med sig extra madrasser.

På onsdag åker år 6 på klassresa och år 4 arbetar med oss hela dagen.

torsdag, 30/5, kommer NTF och arbetar med oss med "säker cykel".  Eleverna kommer att behöva ta med sig cykel och hjälm. På eftermiddagen, 13:00-14:00, är vi inbjudna på Bergsskolans musikal på Lillan. Vi är tillbaka på skolan ca 14:40. Om någon behöver skolskjuts hem den dagen så vill vi att ni hör av er till oss senast onsdag 29/5.

Tisdag 4/6 är det föräldraredovisning 08:00. Om ni inte själva har möjlighet att komma så får gärna mor/far-föräldrar komma. Läxan under denna vecka är att träna inför redovisningen.
På tisdag kommer vi också att städa. Vi vill att alla tar med sig en plastpåse till skolan den dagen.

Varje år åker Alviksskolan på en sommarresa. Flera år har Piteåhavsbad varit målet. I år, onsdag 5/6 åker vi istället hela skolan till Klubbvikenshavbad. Buss avgår från skolan 08:05. Båttur från stan 08:35. Vi beräknas vara tillbaka på skolan ca 13:40. Eleverna får matsäck från skolan, men om man vill får man ta med något extra samt gärna en flaska vatten. Kiosken kommer att vara öppen därute och den som vill får ta med sig glasspengar.

Skolavslutningen är kl: 09:00 på skolgården.

Lite bilder från veckans aktiviteter.

Härligt väder och härliga elever;-)


Sörbyaträff
Utematte
 5-2=3
Mäter areor och omkrets
 Skogsmullar!
 Skogsbrännboll

Den här veckan har vi cyklat mycket. I Tisdags cyklade vi till Antnäs för att möta de andra sörbya skolorna. Efter de så cyklade vi till Liko arena och spelade brännboll och Fotboll. På onsdag så cyklade vi till bagarstugan i lågnäs och gjorde jätte gott bröd. Vi gjorde matte upp gifter och spelade brännboll i skogen. 
Vi gick och frågade vad vissa elever tyckte om tisdag och onsdag.


Ellinor: Jag tyckte det var awesome.
William Ö: Jag tycker den här veckan var bra och rolig!
Vad tycker ni var bäst i veckan?
Ellinor: jag tycker att onsdagen var roligast!
Varför?
Ellinor: För att man fick baka ett supergott bröd!
William Ö:Det var roligast när vi var i bagarstugan!


/ Ebba och Albin S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar