söndag 21 april 2013

Hej,
Många projekt på gång. År 5 har haft fullt upp med att färdigställa sina musikvideos som varit deras musikprojekt de senaste två veckorna. Vi avslutar projektet med en filmfestival på onsdag efter lunch. Hoppas på att få dela med mig av deras filmer här på bloggen.

Några kapitel kvar på "Monstret" och vi räknar med att den är klar om några veckor.

No/teknik: våra uppfinningsrika elever har löst olika vardagsproblem med nya uppfinningar. Patent och registreringsverket kommer att ha fullt upp den närmaste tiden:-) Eleverna gör prototyper av sin idé, informativa säljande affischer med slogans och tränar på muntliga framföranden med bra argumentation för deras produkt. Redovisningen sker under de närmaste veckorna.


År 6 har Nationellaprov i engelska på tisdag och fredag.

Obs!
tisdag får vi besök av polisen som kommer ut och prata med våra elever i år 5-6. Idrott har vi efter lunch och vi kommer att gå upp till Likoarena för att spela både brännboll och fotboll. Tag med er ombyte samt ev fotbollsskor.

fredag åker år 5 till Teknikenshus. Vi kommer att arbeta i robolab och eleverna kommer  att för första gången få bekanta sig med lego mind storms.  Glöm ej matsäck.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar